Hlavní obsah

Chytrá auta, chytré mobily… a teď konečně chytrá trika!

Foto: CityZen s.r.o.

Horkých chvilek, při kterých se za volantem pořádně zapotíte, je i teď v zimním provozu nespočet. Ale buďte v klidu, na chytrém triku CityZen by stopy potu nenašel ani Sherlock Holmes. Žádné tam totiž nejsou. A to zdaleka není všechno, co tahle trika z Chrudimi umí.

Článek

Na triku CityZen® není vidět pot, odolá špíně, nemačká se, nemění tvar ani barvu a snižuje tělesný zápach. Starosti s fleky od potu či jídla tak mizí stejně rychle jako sníh z dobře prosolené silnice. Díky jedinečným vlastnostem a dlouhé životnosti jedno triko CityZen® nahradí v šatníku hned několik obyčejných triček. Nosit jej můžete na cesty, do práce nebo třeba na výlety, klidně i několik dnů za sebou bez praní a žehlení. Pořád bude v kondici a bez viditelných známek potu.

Podívejte se, jak triko CityZen fungujeVideo: CityZen s.r.o.

Chytrá trika CityZen® vymysleli tři chlapíci z Chrudimi, nadšení inovátoři Pavel Hrstka, Martin Burkoň a René Němeček. Šijí je u nás, v České republice, z prvotřídní 100% bavlny, která prochází speciální úpravou. Tu CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě. Jak to funguje? Trika jsou z vnější strany hydrofobní, odpuzují kapaliny a neulpí na nich špína. Nehoda s kávou, kolou nebo třeba kečupem tak skončí bez následků. Vnitřní strana naopak silně saje, rychle schne, a díky úpravě CityZen® mokré skvrny po pocení nejsou vidět. Prostě se můžete spolehnout, že na sobě nebudete mít propocené koláče. Materiál je prodyšný, takže žádný strach, efekt „zapařené pláštěnky“ nehrozí.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen®. (Zleva) Martin Burkoň, Pavel Hrstka, René Němeček

Česká trika budoucnosti už mnoha lidem (a nejen těm, co se hodně potí) zjednodušila život. Třeba Ria T. z Prahy na web CityZen napsala: „Manžel je opravu potivec a vždy má koláče i na zádech. Byla jsem zvědavá, jestli vaše trika fungují. Světe div se, nikde žádné mapy. Nechápu, jak jste to dokázali, je to opravdu neuvěřitelná bomba.” Tak co, zkusíte si vybrat své vlastní triko CityZen? K mání jsou pánská trička i elegantní polokošile s límečkem, dámská trička různých střihů a barev a také trička šitá na míru.

Načítám