Hlavní obsah

Chcete na podzim podpořit zdraví? Jezte vitamín D!

Foto: Shutterstock

Proč byste to měli dělat? Protože imunitní systém se bez něj neobejde. Přečtěte si, proč se o D(éčku) tolik mluví a kde ho vzít zadarmo!

Článek

V tomto článku se dozvíte všechno, co potřebujete o vitamínu D vědět:

• Jak konkrétně Déčko podporuje zdraví?

• Jaké jsou jeho zdroje?

• Jak si opatřit zásobu vitamínu D na celý rok ZADARMO?

Co se děje s vitamínem D v našem těle?

Déčko aktivuje imunitní procesy v těle. Zjednodušeně to lze vysvětlit tak, že probouzí či podporuje bílé krvinky k jejich aktivitě. Pokud si vzpomínáte na seriál Byl jednou jeden život, tak dobře víte, že bílé krvinky jsou ti nejpracovitější zaměstnanci imunitního systému. Vitamín D kromě imunity podporuje i kvalitu kostí a zubů a stará se o to, aby naše tělo správně využívalo i další vitamíny a minerály.

Pamatujte hlavně na to, že 9 z 10 Čechů má nedostatek vitamínu D! Lidé s nadváhou pak mají až 3× větší spotřebu Déčka než osoby s běžnou váhou. Více vitamínu tělo spotřebovává také v případě, že jsme nemocní.

Vitamín D si tělo nevytváří do zásoby

Mysleli jste si, že si v létě vytvoříte dostatek D(éčka) na celou zimu? To je velký omyl.

Vitamín D se v těle ukládá jen krátkodobě. Od podzimu do jara ho proto MUSÍME DOPLŇOVAT jinak než pobytem na slunci.

Odkud získat vitamín D?

Největším zdrojem Déčka jsou tučné mořské ryby, přesněji řečeno rybí tuk. Abyste měli dostatek vitamínu D, měli byste jíst ryby téměř ob den.

Chytrá alternativa je vitamín D v tabletách VitaSolaris:

Pokud z nějakého důvodu nechcete konzumovat rybí tuk, řešením je vitamín D v tabletkách. Díky nim získáte D(éčko) každý den pohodlně, rychle, navíc ZADARMO.

Pro správnou funkci imunitního systému je zapotřebí doplňovat vitamín D pravidelně a dlouhodobě!

VitaSolaris obsahuje formu vitamínu D3, což znamená, že má v našem těle perfektní vstřebatelnost a maximální využití. Nevyhazujete tak peníze za vitamín, který se nevstřebá a skončí v odpadu.

Každoročně firma NaturaMed pořádá krátkodobou akci, během níž je možné objednat si roční balení vitamínu D VitaSolaris ZCELA ZDARMA A BEZ ZÁVAZKŮ (platí se pouze poštovné 49 Kč). Protože je akce velice oblíbená, ale netrvá dlouho, doporučujeme objednat si vitamín D co nejdříve.

Jak na to?

K objednávce zdarma navštivte web akce kliknutím zde, kde během pár vteřin zadáte svou adresu. Nic neplatíte předem, úhrada poštovného se uskuteční až po obdržení balíčku. Nákupem se nezavazujete k žádným dalším odběrům od firmy NaturaMed.

Načítám