Hlavní obsah

Chcete chlast, co smrdí garáží? Harley-Davidson má řešení!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste někdy měli gin se škorpiónem ve flašce, nebo whisky s hadem stočeným do lahve? Většinou jde spíš o vizuální, než chuťový zážitek, protože nebohý tvor vás na jazyku nijak nepolechtá, působí spíš jako hezká dekorace. Proč něco takového nemít v motoristickém podání?

Článek

Harley-Davidson vycítil šanci a vrhá na trh vlastní řadu exluzivních ginů. Mohli bychom to označit za hipsteřinu, ale vlastně se nám to docela líbí. V ručně dělané lahvi najdete součástku z jednoho z ikonických modelů značky - Flathead, Panhead nebo Knucklehead. Všechny svým způsobem letos slaví výročí, takže je důvod si pořádně připít. A nemusíte se bát, protože součástky jsou speciálně ošetřeny, aby do alkoholu, který je obklopuje, nepouštěly ani aroma, ani nic jiného. Jde pouze o neškodné a velmi líbivé dekorace, dodávající ginu jménem Archeolog, ten správný punc.

Celé je to zabalené do pěkného příběhu, jak už to u takového zboží bývá. Doslova. Lahev je zabalena do papíru vytištěného na dobovém lisu, ze kterého se dozvíte další moudra o součástkách i modelech. Každý gin má pak vlastní sériové číslo a po vypití můžete lahev hrdě vystavit... a objednat si další. To ale nebude tak snadné, protože první várka se bleskurychle vyprodala a ta další začíná na devíti stovkách EUR. Ano, není to levný špás, ale jde o chlast s příběhem, a za takové se evidentně musí připlácet. Dali byste si? Nebo si počkáte, až podobnou srandu vyrobí některá z vám bližších automobilek?

Reklama

Načítám