Hlavní obsah

Cadillac Escalade ESV po Sylvesteru Stallonem na prodej

Foto: Becker Automotive Design

Chcete se vozit jako král boxerského ringu, elitní voják a špičkový horolezec v jedné osobě? Klidně můžete, herec Sylvester Stallone totiž právě prodává svou luxusní limuzínu v podobě prodlouženého Cadillacu Escalade ESV. Jen musíte mít skutečně hodně dobře naspořeno…

Článek

Není to tak dávno, kdy jsme vám nabízeli nádherné kupé Mercedes-Benz S600 po hvězdném basketbalistovi Michaelu Jordanovi. Nyní pro vás máme podobně exkluzivní investiční nabídku v podobě prodlouženého Cadillacu Escalade ESV, který sloužil jako osobní limuzína herce, režiséra a scénáristy Sylvestera Stalloneho.

Na zakázku mu ji před rokem postavili u specialistů Becker Automotive Design, kteří se podobnými úpravami pro VIP zabývají na každodenní bázi. Už tak obří SUV Escalade ESV (na délku měří 5,7 metru) prodloužili o dalších 20 palců, tedy zhruba o půl metru, takže se do něj nyní vejde až sedm lidí (dva vpředu, dva do luxusních, elektricky polohovatelných křesel a až tři na skládací protisměrná sedadla).

Foto: Becker Automotive Design

Sylvester na sedačce vyseděl důlek autenticity

V zadní části kabiny, která je od té přední oddělená 43“ (109 cm) televizní obrazovkou, vznikl soukromý klub se skládacími stolky a elektrickými záclonkami, minibarem a lednicí, dalšími dvěma 12“ displeji a surround audio systémem 7.1, to vše zalité náladovým osvětlením. Auto bylo postaveno přímo podle návrhu samotného Stalloneho, čímž je jeho jedinečnost zaručena.

Za dobu svého vlastnictví s ním však Stallone najel pouhých 1 609 kilometrů – nechal si ho totiž postavit za konkrétním účelem, v průběhu času se však jeho požadavky změnily, a tak pro něj nemá využití (konkrétnější ve svém prohlášení herec, kterého můžete znát ze sérií Rambo, Rocky či  Postradatelní nebyl). Proto je nyní tento unikátní vůz na prodej.

Původně si ho Sylvester Stallone pořídil za částku 409 000 dolarů (v přepočtu cca 9 milionů korun), prodává ho však za „pouhých“ 350 tisíc dolarů (v přepočtu 7,7 milionu). Je to skandální ranec peněz, ale přesto nám to přijde jako vynikající koupě – mít auto po slavné celebritě se slevou, když je tu šance, že mu cena poroste? O tohle auto se zájemci ještě porvou! Budete mezi nimi?

Reklama

Související témata:
Načítám