Hlavní obsah

BRZ a 86tky z celého světa míří do Sosnové

Foto: Archiv Garáž.cz

Šestého srpna se stejně jako ve zbytku světa sejdou majitelé GT86 a její předchůdkyně AE86. Proč zrovna 6.8.? Americký a především japonský formát data má prohozené pořadí, kde je na prvním místě měsíc a až po něm den.

Článek

Po celém Japonsku, Spojených státech, ale také v Irsku a Austrálii probíhají oslavy těchto hravých zadokolek právě v ten den. Tento rok se k nim poprvé přidá i kontinentální Evropa se srazem Enjoy86, který pro všechny majitele 86 a samozřejmě i sesterského Subaru BRZ z Německa, Polska, Rakouska a samozřejmě i Čech proběhne ve zmíněný den na okruhu v Sosnové. Pro všechny majitele starých i nových 86 je připraveno celodenní ježdění na několika variantách okruhu a pro zájemce i lekce sportovní jízdy. Na druhý den je pak připraveno celodenní volné ježdění na okruhu. Účastníci srazu mohou zakoupit zvýhodněnou vstupenku na oba dva dny a nocovat třeba ve stanu přímo na okruhu.

Foto: Archiv Garáž.cz

A pokud byste měli zájem vidět redakci našeho webu garaz, přijít si s námi pokecat nebo nás jen pozdravit, tak určitě doražte na akci Enjoy86 v sobotu. Na okruhu v Sosnové budeme mít vlastní stánek a před ním bude stát jedno Subaru BRZ. Kromě výroby reportáže se po okruhu také svezeme a budeme prezentovat náš web, časopis Faster magazine a hlavně lásku k autům. Můžete si být jisti, že tohle bude jedna z nejlepších akcí letošního léta. 

Reklama

Načítám