Hlavní obsah

Amazon vydá hru na motivy pořadu The Grand Tour

Foto: YouTube - The Grand Tour Game

První trailer na hru The Grand Tour Game

Snad každý z nás by chtěl zažít alespoň část z toho, co zažívají Richard Hammond, James May a Jeremy Clarkson při natáčení pořadu The Grand Tour. A za pár měsíců to skutečně bude možné. Tedy alespoň virtuálně v rámci hry The Grand Tour Game chystané pro Xbox One a Playstation 4. Má to vůbec nějakou vadu? Jen jednu, zato dost podstatnou.

Článek

Problém je, že z prvního krátkého traileru, který ukazuje z opravdové hry pouze několik málo záběrů, vypadá vše poněkud „předpotopně“. Kdyby někdo vytáhl takový trailer v roce 2005, když byl aktuální Playstation 2, uznale bychom pokývali, jenže dnešní herní grafika a animace je o několik úrovní jinde. Nedostatky by se teoreticky daly svést na to, že se podle nápisu „pre-alpha footage“ jedná o velmi ranou verzi, jenže zvykem je spíš to, že hra vypadá na prvních trailerech daleko lépe než posléze coby hotový produkt.

V tomto případě je docela jednoznačné, že Amazon Game Studios chystají hru těžící zejména ze značky The Grand Tour. Grafika ani hratelnost s největší pravděpodobností nebudou stát za moc, ale hráč bude moci řídit auta z pořadu a nad vším budou znít hlasy Maye, Hammonda a Clarksona, což by k prodejům mělo dostačovat.

U pouhého zakoupení hry se ovšem proces nezastaví. The Grand Tour Game má být hlavně o konkrétních scénách z pořadu a Amazon má v plánu vydávat nový stahovatelný obsah s každou novou epizodou. Idea je tedy taková, že se nejprve podíváte na díl a poté si scény z dílu rovnou zahrajete.

Hra vyjde souběžně se spuštěním třetí série The Grand Tour, k čemuž by mělo dojít v nadcházejících měsících.

Reklama

Načítám