Hlavní obsah

7 kopírek a parodií Blockovy Gymkhany

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před pár hodinami se objevila v pořadí už devátá Gymkhana s Kenem Blockem jezdícím bokem. Tahle internetová senzace samozřejmě nalákala spoustu imitátorů a pokusů o pokračování nebo parodii. Mrkněte se na ty nejlepší.

Článek

1. Tahač, který za to umí tahat

Tohle není běžná LIAZka ze stavby a tohle není běžné video Franty od vedle z vesnice. Profesionální produkce inspirovaná Blockem přidala několik tun masy navíc. A je to zase jinak super.   

2. Škodovka taky dřív byla zadokolka, tak proč to nezkusit?

Jako patrioti musíte tenhle pokus zařadit hodně vysoko. Ze sériové Škodovky samozřejmě ochotu jezdit bokem nevydoluje, ale stačí trochu závodnického know-how a jde se lítat!   

3. Že neumí motorka jezdit bokem? 

Tak sledujte... Kdyby měli všichni motorkáři takovouhle moc nad svým ocelovým ořem, byla by čekací lhůta na dárce orgánů podstatně delší.   

4. Vypadá to jako hračka pro děti, ale umí to rotovat na místě! 

Crazy Cart je šílená věc, která kombinuje dynamiku elektrické motokáry a jízdní vlastnosti nákupního košíku. Jak zjistíte z videa, je to dokonalý mix, který vám umožní projíždět zatáčky nejen bokem, ale i pozadu!

5. Gymkhana naruby

S šestou, sedmou Gymkhanou už samozřejmě pár lidem začalo být jasné, že je to trochu na jedno brdo. A někteří šprýmaři na YouTube se také rozhodli natočit parodii, která ukazuje, co všechno vlastně v Gymkhaně musí být, aby fungovala. A je to vlastně docela přesné, nemyslíte?  

6. Když nemáte peníze, pomalujte tátovo auto a jde se na to! 

Respekt! Hlavně když si uvědomíte, že tady se nehraje na žádné druhé pokusy. Jakmile kluci roztrhaj gumy nebo trefí obrubník, jde se domů. I proto jim všechno musí vyjít na první dobrou, kdežto Ken může v případě bouračky prodat pár kecek a brzy má zas na nové.   

7. S velkým truckem se nemusíte bát, že by vám došel asfalt 

A končíme zase velkou profesionální produkcí, která si Kenův nápad půjčila a přetvořila si ho pro sebe. I tahle variace nás hodně baví, zvlášť když si uvědomíte, co všechno tohle monstrum sjede, vyjede a projede. Takový podvozek by se nám na D1 opravdu hodil.  

Reklama

Načítám