Hlavní obsah

5 nejčtenějších článků GARAZ.CZ za minulý týden

Foto: Shutterstock

Četli jste je všechny? Top 5 za poslední týden!

První týden faceliftované Garáže máme za sebou. A tady je pět článků, které se četly nejvíc…

Článek

Honza moc dobře věděl, že kope do vosího hnízda, ale od toho blogy jsou. K břitkému komentáři o úsekovém měření hned na čtyřech místech rekonstruované D1 se v diskuzi vyjádřila až neuvěřitelná spousta lidí. A vidíte, stačil k tomu jen jeden výlet do Jihlavy a zpět. Takže co si o tom myslíte vy?

Minulý víkend se na portugalském městském závodním okruhu Vila Real stala velká hromadná nehoda, kdy se spolu střetli týmoví kolegové bojující o první místo. Video, které obletělo svět, si nenechali ujít ani čtenáři Garáže!

Bylo o tom popsáno už spousta papíru, ale zcela evidentně to řidiče stále zajímá. Předpokládáme, že vám se tohle vyhne, ale kdyby náhodou… Čím dřív na to přijdete, tím jsou škody menší.

Škoda Octavia se dostala mezi nejprodávanější osobní vozy na světě za první čtvrtletí. A jak možná tušíte, nevedla si vůbec špatně. Ještě zajímavější je ale fakt, že nejprodávanější auto světa si v ČR oficiálně nekoupíte… Tušíte, jaké to je?

Ačkoliv Vídeňská úmluva o silničním provozu z roku 1968 říká, že povinnou výbavu vozu určuje země, ve které je automobil registrován, důrazně doporučujeme si před cestou zjistit, co za hranicemi vyžadují a zařídit se podle toho. Je to určitě jednodušší, než se pak na místě dohadovat s policisty, kteří na to mohou mít „svůj názor“. Možná budete překvapeni, v kolika zemích po vás mohou chtít hasičák.

Reklama

Načítám