Hlavní obsah

Pokus o pojišťovací podvod nevyšel díky kameře v autě.

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Najdete je v Moje sledované na Seznam.cz.

Občas lidi na silnicích předvádějí zajímavé kousky, ale tento řidič skůtru překonal úplně všechno, co jsme kdy viděli. Pokusil se o směšný pojišťovací podvod, který mu nevyšel díky kameře umístěné v autě.

Článek

Pojišťovací podvody spojené s automobily a motocykly jsou světovým fenoménem a lidé se k nim uchylují úplně všude. Některé jsou provedené chytře a těžko na ně pojišťovací specialisté přicházejí, ovšem některé jsou tak stupidní, že se jim člověk musí smát a jeden takový se stal v Anglii.

Dvojice mladíků dostala chuť na peníze z pojišťovny, takže vymysleli doslova podlý plán. Vzali si staršího skůtra a na jedné z ulic číhali na nic netušící řidičku. Pak jeden vběhl před projíždějící auto a záměrně do něj nacouval. Vlastně na skůtru ani neseděl, běžel vedle něho a svůj stroj do nebohé řidičky vlastně jen natlačil. Aby byla celá scéna ještě směšnější, tak k tomu navíc skočil na kapotu.

Foto: Archiv Garáž.cz

V tu chvíli zpoza plotu vyskočil kamarád mladíka a celou situaci natáčel. Bohužel chlapci netušili, že dotyčná řidička měla v autě kameru a jakmile na ní ukázala, oba podfukáři se rychle spakovali a utekli. Škoda, že řidička nepočkala s prozrazením kamery až na příjezd policie. To by potom bylo daleko zajímavější.

Reklama