Hlavní obsah

Wrangler Mopar – Modrý švihák

Foto: Archiv Garáž.cz

Jeep Wrangler Rubicon vyrazí na trh v dost působivé verzi. Dostal totiž efektní modrý lak a balíček úprav Mopar One. Díky tomu je tenhle stařík zase o něco víc cool, než býval.

Článek

Jeep jej vlastně představil už v Ženevě, ale během největšího autosalonu je zkrátka tolik humbuku kolem novinek, že ho všichni přehlédli. Takže teď si ho můžete vychutnat v plné kráse, pokud máte Jeepy rádi. My ano, takže se na každou další speciální verzi rádi podíváme, i když není až tak převratně nová.

Foto: Archiv Garáž.cz

O co tedy jde? Je to Jeep Wrangler Rubicon, který dostal balíček úprav Mopar One. Díky tomu se z něj stal ještě schopnější terénní automobil, ačkoliv už v základu je to velmi dobré off-roadové auto. Mopar One totiž Wranglera přizvednul o dva palce, upravil stabilizaci řízení a nasadil sedmnáctipalcová černá kola Gladiator s pneumatikami Hankook Dynapro a zástěrky proti blátu.

Foto: Archiv Garáž.cz

Auto je lakováno výraznou modrou barvou Chief a doplněno několika znaky Mopar. Kolem předního skla je černý ochranný rám s přídavnými halogenovými světlomety. Další doplňky tvoří černé víčko nádrže, boční nášlapy, chladící otvory v kapotě a lakovaná zrcátka. Motor o objemu 2,8 litru má výkon 200 koní a je spojen s pětistupňovým automatem. Auto můžete mít ve dvou- i čtyřdveřové verzi a k prodejcům si pro něj můžete vyrazit už tento měsíc.

Reklama

Načítám