Hlavní obsah

Mercedes-AMG GT Concept, pick-up X-class a Maybach G650

 

Zajímavých aut bylo na ženevském stánku Mercedesu jako hub po dešti, nicméně by se zaměřili na tři nejzajímavější kusy - dva koncepty AMG GT concept a X-class, stejně jako na sériový Mercedes-Maybach G650 Landaulet.

Článek

Znáte ten pocit, kdy nevíte kam se koukat dříve? Přesně takto jsme se cítili na ženevském stánku Mercedesu, kde bylo zajímavých modelů snad až přehršel. Ono se není čemu divit, takové AMG slaví padesátiny, což znamená, že přivezlo snad vše, co mohlo, včetně nejnovějšího konceptu Mercedes-AMG GT concept, což je brutální čtyřdveřové kupé s hybridním motorem, výkonem přes 800 koní a jasným cílem v podobě Porsche Panamera Turbo S E-hybrid.

Jenže okouzlit umí Mercedes i terénními modely. Bohužel jsme zatím neviděli reálnou variantu pick-upu třídy X, ale koncept nás rovněž nadchnul. A nejmenší z redakce, Jakub Urban, si nemohl nechat ujít ani jedno z největších aut v Ženevě vůbec, Mercedes-Maybach G650 4x42 Landaulet! No, bohužel do něj skoro ani neviděl, ale nakonec jsme se podívali i dovnitř na ten úžasný luxus, který tohle auto nabízí.

Reklama

Načítám