Hlavní obsah

Ženeva živě: Hyundai i30 Wagon

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou letošního ženevského stánku Hyundaie je auto vyráběné v Česku, Hyundai i30 Wagon, tedy kombi varianta třetí generace modelu i30 a hlavní konkurent Škody Octavia combi. Chlapci jej tedy prolezli s kamerou!

Článek

Hyundai je jedna z nejrozporuplnějších automobilek na českém trhu, a to zejména kvůli agresivní mediální kampani, která si nebere servítky a neustále se porovnává s domácím bestsellerem, Škodou Octavia. Musí se však nechat, že Korejci neustále rostou a vyrábějí čím dál lepší auta. Může tedy nový Hyundai i30 Wagon ohrozit Škodu Octavia combi? To jsme zjišťovali přímo na stánku Hyundaie, kde několik nových, v česku vyráběných vozů bylo.

Operativní leasing Hyundai i30

Zaujal nás přitom už jen vzhled vozu. Vždyť tohle auto vypadá snad až atraktivně, se splývající zádí a pěknými detaily. Jenže jak je to s prostorností uvnitř? Na vše se již podívejte přímo pomocí našeho videa z Ženevy.

Reklama

Načítám