Hlavní obsah

Videotest Subaru Levorg: Japonské kombi v boji se závějemi!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnovější Subaru Levorg se chlubí řadou inovací, kupříkladu dokáže vidět za vás. Jenže to je ve chvíli, kdy padá obrovské množství sněhu, tak trochu k ničemu. Vydali jsme se tedy raději na projížďku v podmínkách, které jsou tomuto stroji blízké!

Článek

Subaru Levorg prošlo pro tuto značku typickou každoroční modernizací, která přinesla jednu zásadní novinku - systém EyeSight známý již z Outbacku, který má dvě kamery jakožto druhé oči řidiče. Jakub se tedy rozhodl, že tento systém otestuje, jenže zima mu plány překazila a zasypala silnice sněhovou nadílkou. Inu, ideální čas vychutnat si Subaru v přirozených podmínkách - na kluzkém bílém povrchu.

EyeSight ovšem není jedinou novinkou, tento Levorg je kupříkladu rovněž lépe odhlučněný díky přidané výstelce. To ovšem Jakuba až tak nezajímalo, ten se rozhodl ukázat fungování auta, které má pohon všech kol s mezinápravovou spojkou a bezestupňový automat Lineartronic, v těžkých sněhových podmínkách. Myslíte, že ho to bavilo? To se dozvíte v přiloženém videu!

Reklama

Načítám