Hlavní obsah

Škoda Kodiaq jako speciál pro záchranáře

 

Záchranářské a sanitní vozy Škoda mají dlouholetou tradici, na kterou chce automobilka navázat. Není tedy divu, že i nejnovější model Kodiaq vyrazí zachraňovat lidské životy! My jsme si na něj posvítili s kamerou.

Článek

Do vozového parku Zdravotní záchranné služby přibyla další posila, a to Škoda Kodiaq. Jedná se o model s pohonem všech kol, motorem 2.0 TDI, dvouspojkovou převodovkou DSG a posílenou elektroinstalací. Vůz je ve zbarvení RAL 1016 s retroreflexními prvky a LED majáky. My jsme se účastnili oficiálního představení takovéhoto speciálního modelu a natočili jsme o něm video, kde můžete vidět veškerá specifika záchranářského Kodiaqu.

Tato Škoda je pro použití v setkávacím systému rychlé lékařské pomoci dále vybavena posílenou a rozšířenou elektroinstalací, zahrnující mimo jiné přípojku 230V s mřížkovým odpojením při startu a zástrčkou PowerAirBox včetně přípojného kabelu, dvěma anténami pro komunikační zařízení (Motorola, Matra), LED svítilnami, několika CL zásuvkami, nabíječkou, předehřevem motorového oleje, druhou 70 Ah baterií či dodatečným pojistkovými skříněmi.

Reklama

Načítám