Hlavní obsah

Macík, Prokop, Michek a další: Dakarské hvězdy se znovu sejdou v Sedlčanech. Soutěžíme o vstupenky!

Foto: MM Production

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká dakarská show pod otevřeným nebem s účastí těch největších závodnických hvězd a jejich techniky se pomalu stává hezkou tradicí. Letos se uskuteční v sobotu 5. srpna v Sedlčanech a vy můžete být u toho!

Článek

Česká enkláva na nejtěžší maratonské rallye vždy patřila k nejsilnější co do počtu, tak i do výsledků. Z toho také pramení široká fanouškovská základna, která na Dakar nedá dopustit. A pokud se k těmto fanouškům řadíte, pak pro vás máme pozvánku na akci, na níž nesmíte chybět!

V Sedlčanské kotlině se totiž tradičně sejde prakticky kompletní závodnická špička dakarských specialistů – Martin Macík s posádkou Františkem Tomáškem a Davidem Švandou, Martin Prokop s navigátorem Viktorem Chytkou, Martin Michek, David Pabiška, Karel Trněný, Zdeněk Tůma, Martin Kolomý, Tomáš Ouředníček nebo Josef Kalina a ještě mnoho dalších dakarských legend i mladých nadějí.

Foto: MM Production

Akce se bude účastnit kompletní česká dakarská špička.

Všechny tyto závodnické hvězdy uvidíte pěkně zblízka, budete si moci poslechnout spoustu zážitků z Dakaru, ulovit pár podpisů a selfíček a prohodit pár slov, hlavně je ale uvidíte za volantem jejich speciálů (kamionů, aut, motorek, čtyřkolek a bugin) při exhibici na závodní trati. Závodní techniku si v mezičase budete moci prohlídnout i v depu, posádky předvedou výměnu pneumatiky na čas, diváci zase budou moci soutěžit o svezení v závodních strojích a další ceny, chybět nebude ani rodinná chill out zóna nebo atrakce pro děti, takže se zabaví celá rodina.

Foto: MM Production

Bez vás, věrných fanoušků, by se celá akce neobešla.

Pokud se tedy řadíte k fanouškům Dakaru, máte jedinečnou šanci setkat se se svými hvězdami a vidět je v akci pěkně zblízka. Akci v Sedlčanech byste si tedy rozhodně neměli nechat ujít!

Více informací a kompletní program naleznete na stránkách www.posedlidakarem.cz/openair/

KDY: sobota 5. srpna

Vstupenky: 599 Kč dospělý, 299 Kč děti 12–18 let + ZTP + 65+, děti do 12 let zdarma, 1 399 Kč rodinné vstupné

Pokud chcete vstupenky vyhrát, stačí se zúčastnit naší soutěže na Facebooku!

Načítám