Hlavní obsah

Top Gear je zpátky v novém složení a je skvělý!

Foto: BBC

27. série pořadu Top Gear odstartovala s novým složením

Stejně jako se všichni fanoušci báli, co bude s Top Gearem po odchodu tria Clarkson, Hammond a May, báli se i aktuálně startující sezony a nového složení moderátorské trojice. Po tom, co partu opustil Matt LeBlanc a Rory Reid ustoupil do pozadí, zbyl už jen osvědčený Chris Harris, který k sobě dostal dva neprověřené nováčky… Jak tohle dopadne?

Článek

Když už trio moderátorů LeBlanc, Harris a Reid začalo být na obrazovkách skutečně sehrané, přišla rána – Matt LeBlanc oznámil konec. Natáčení mu totiž zabíralo příliš mnoho času, o který okrádal svou rodinu a přátele. Zní to směšně, ale pokud uvážíte, že jeho domovem je USA a kvůli natáčení (samotných segmentů a poté ještě vysílání ze studia) pořadu v Anglii (a dalších státech po celém světě) musel neustále pendlovat přes oceán letadlem, už se to zdá docela pochopitelné.

Foto: BBC

Nová trojice si před kamerou výborně sedla. Navíc se můžeme těšit, že to s každým dílem bude ještě lepší!

„Nebylo to proto, že by to nechtěl dělat – geografie jeho života mu to prostě nedovolila dělat. Cestování pro něj bylo skutečně náročné,“ komentoval Mattovu situaci jeho parťák Chris. A potom dodal: „Ale práce s ním mě vážně bavila, je to super chlap. Jsme normálně v kontaktu a budeme kamarádi navždy.“

Matt na konci svého prohlášení k rozloučení s pořadem uvedl: „Navždy budu fanouškem Top Gearu a přeju celému týmu další úspěchy.“ Určitě má tedy radost, že s jeho odchodem pořad nezkolaboval a pokračuje dál, byť v obměněném složení. Ke Chrisovi se přidal ex-kapitán britského národního kriketového týmu Freddie Flintoff a komik Paddy McGuiness, což vzbudilo spoustu nejistoty, ale Chris Harris před samotným vysíláním uklidňoval: „Myslím, že budeme skvělí!“ A podle první epizody se zdá, že měl pravdu!

Nová trojice si totiž výborně sedla hned od začátku a bezpochyby se bude už jen zlepšovat. Při natáčení si prý užili spoustu legrace (a nějaké to popichování k tomu) a na obrazovce je to hodně vidět. Fanoušci jsou nadšení, k vysoké kvalitě čistě automobilových reportáží od Chrise Harrise se přidala zábava, která nepůsobí strojeně. Tak doufejme, že jim to vydrží i v dalších epizodách aktuálně vysílané 27. série.

Jenom škoda, že si čeští fanoušci budou muset hodnou chvíli počkat, než se tato série dostane do tuzemských televizí… Nebo musí nažhavit internet a sehnat si epizody z neoficiálních kanálů.

Reklama

Načítám