Hlavní obsah

Tipy na víkend: Traktory a veterány, kam se podíváš

Foto: Tatranský Oldtimer/Facebook

Z akce Tatranský Oldtimer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadcházející víkend se rozhodně nudit nebudete. Koná se velká spousta zajímavých akcí, na kterých se můžete kochat klasickými veterány, historickými traktory, ale i současným tuningem. Vybrali jsme pro vás několik velmi zajímavých automobilových setkání a doufáme, že si vyberete.

Článek

5. Setkání historických traktorů

V sobotu se v obci Škrdlovice koná již páté Setkání historických traktorů. V rámci srazu nebudou chybět hned dvě spanilé jízdy, soutěže, komentované prohlídky vystavených strojů a samozřejmě občerstvení. Každý majitel historického stroje obdrží upomínkový dárek za účast. Vstupné je zdarma.

Retro Historic Prague Rally 2019

Cabrio Gallery v královéhradeckých Dobřenicích přivítá tuto neděli 14. 7. v čase 13.00 - 14.30 hod. šedesátku závodních strojů s plánovanou zastávkou k plnění soutěžního úkolu. Vstupné je zdarma.

4. Tatranský Oldtimer

Udělat výlet si můžete i na Slovensko! O víkendu se v Tatranskej Lomnici koná sraz historických aut vyrobených do roku 1945. Součástí akce je i soutěž o cenu Gustava Anděla, slavného rekreanta hotelu Morava. Kromě toho je připravena speciálně vybraná trať bez kopců i pro ty nejstarší veterány, aby si i jejich majitelé mohli užít spanilou jízdu.

Výstava historických vozidel

Na Náměstí míru ve Svitavách se o víkendu konají Pivní slavnosti, jejichž součástí je také setkání historických vozidel. Vstupné je zdarma a akce se účastní auta i motocykly do roku výroby 1989.

Okolo Elišky

V sobotu se v Josefově Dole koná XVI. ročník Jízdy pravidelnosti motocyklových a automobilových veteránů. Start akce je už v 10 hodin dopoledne a v případě, že se jako divák zúčastníte ankety, můžete vyhrát zajímavé ceny.

Tuning Motor párty Vyškov

V sobotu bude letiště ve Vyškově patřit upraveným automobilům. Koná se zde již tradiční sraz, který okoření spousta soutěží a přehlídek. Vstupné je 300 Kč na osobu, přičemž děti do 10 let mají vstup zdarma. Pokud se na akci chystáte, měli byste vědět, že zde platí zákaz vstupu pro psy a jiná domácí zvířata.

Chebská Veteran Rallye

V sobotu si na náměstí v Chebu dají dostaveníčko majitelé a příznivci veteránů s rokem výroby do 1970. Začátek je v 8 hodin ráno a během dne nebude chybět řada soutěží nebo orientační jízda po okolí.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Načítám