Hlavní obsah

Tato Škoda Felicia najela za 20 let jen 3300 km!

Foto: Archiv Garáž.cz

Najít auto, které je i po dvaceti letech od výroby ve stavu nového kusu, je téměř zázrak. Tentokrát se jedná o stroj u nás často vysmívaný, čemuž ve výsledku odpovídá i poměrně přívětivá cena. Tato Felicia s 3300 km na tachometru teď může být vaše!

Článek

Tohle zní jako klasické bazarové klišé - málo jeté auto po babičce ročník 1935 v top stavu, bez jediného škrábance, nikdy nejeté v dešti! Jenže tentokrát je to pravda, tato Felicia najela za 20 let svého života pouhých 3300 km a nyní hledá nového majitele. Je přitom ve stavu nového vozu, jak dokládá i důkladná fotodokumentace! Jedná se přitom o variantu se základní třináctistovkou MPI o výkonu 40 kW.

Ačkoliv byla Felicia často vysmívaným vozem, přezdívalo se jí kulatý Favorit a kvalita zpracování nebyla na zrovna vysoké úrovni, pěkné kusy si u nás drží slušnou cenu. Proto 135.000 Kč za tento konkrétní kus nezní až tak hrozně. Zaujme však pravděpodobně hlavně sběratele, protože jezdit s ním je již škoda. Vy se však podívejte hlavně na důkladné fotografie, které ukazují nevídaný stav tohoto kusu.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám