Hlavní obsah

Takto občas reagují ti, kteří neustáli Nürburgring

Foto: TOP Nürburgring Videos

Naštvání po nehodě na Nürburgringu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi se s námi shodnete na tom, že Nürburgring patří mezi magická, ale lehce zákeřná místa. Neodpustí vám ani jednu chybu, ale zároveň vám nabídne zážitky, na které se nezapomíná. Jsou však chvíle, kdy se prostě nedaří, a vy tak jen sbíráte zbytky svého auta. To v tom lepším případě. Podívejte se na to, jak někteří na nehody na Nürburgringu reagují.

Článek

Každoročně se před Silvestrem objevují na internetu videa, zobrazující to nej z Nürburgringu. Většinou jde o kompilace těch nejvážnějších nebo nejšílenějších nehod. Ostatně, jednu takovou sbírku větších i menších ťukanců už jsme vám ukazovali. Protože všechny ty nehody dopadly jen pomuchláním plechů, přiznáváme, že jsme se u ní celkem dobře bavili. A nejinak je tomu i u záběrů z videa, které pro vás máme dnes.

Rovnou vás uklidníme, že na nich neuvidíte zraněné osoby nebo opravdu hodně vážné nehody. Jde o závodnické bouračky, které často znamenají „jen“ rozbitá auta. Video jsme viděli dvakrát a opravdu jsme nenašli jediného zraněného pasažéra. Tedy fyzicky zraněného. Některá ega jistě šrámy utrpěla. Video zachycuje bezprostřední reakce řidičů či spolujezdců na fakt, že třeba jen to jedno ostré kolo v Zeleném pekle prostě nezvládli.

Někteří po průjezdu zatáčkou, která je vyděsila, zvrací. Ano i tací jsou na videu zachyceni. Někteří se zlobí a kopou do auta, dílů rozsypaných po trati nebo do svodidel. Jiní se snaží svá auta holýma rukama opravit. Marně, jak jinak. Někteří jen zoufale sledují, co vlastně způsobili. Ovšem nejvíce je nám líto nešťastníka, jehož auto po nárazu vzplálo a než přijeli hasiči, moc z něj nezbylo. Důležité ale je, že jsou všichni v pořádku. Tedy, až na ta ega…

Reklama

Načítám