Hlavní obsah

Špionážní foto: Škoda již testuje faceliftovanou Fabii!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako by to bylo včera, když přišla Škoda Fabia třetí generace na trh. Stalo se to však již v roce 2014, což znamená, že u šestiletého životního cyklu vozu by měl facelift přijít tři roky po představení, tedy příští rok. A zde jsou první špionážní fotky modernizované Fabie.

Článek

Říká se, že když se na trhu objeví nový vůz, designéři již mají hotový jeho facelift a pracují na příští generaci. V tomto ohledu tedy není překvapivé, že se po světě již prohánějí maskované Fabie po faceliftu, který by měl přijít v druhé polovině roku 2017.

Nejzásadnější změny se z hlediska vnějšího designu očekávají na přídi. I přes maskování lze vidět výraznější masku po vzoru Superbu, změny by se měly dotknout i nárazníku a světlometů. Vzadu se toho mnoho rozeznat nedá, očekává se však minimálně jiný nárazník.

Foto: Archiv Garáž.cz

Důležité však budou novinky pod kapotou, konkrétně je téměř jisté, že čtyřválcovou dvanáctistovku vystřídá tříválec 1.0 TSI o výkonu až 85 kW. Diesely pak může zastupovat nová patnáctistovka TDI, ta však jistá není.

Reklama

Načítám