Hlavní obsah

Specialista na jachty chce vytvořit Range Rover 6x6

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle auto má na starosti berlínská firma T. Fotiadis Design. Jedná se o variaci na Mercedes-AMG G63 6x6, akorát s tím rozdílem, že zde může být vůz poháněn rovněž čtyřválcovým hybridem.

Článek

Zatím se díváte pouze na grafické návrhy, ale už v září by se sériový model Range Roveru 6x6 měl představit na Monaco Yacht Show. Má to být totiž doplněk k luxusní jachtě. Když totiž lidé připlují a zakotví u mola, bude tam na ně čekat právě tento vůz. Opravdu, tohle auto je zaměřeno výhradně na životní styl lidí s jachtou.

Foto: Archiv Garáž.cz

Stojí za ním designér Theodoros Fotiadis, který sídlí v německém Berlíně a vytvořil tak alternativu k populárnímu Mercedes-AMG G63 6x6. Většinou se ale zabývá právě jachtama. Pod kapotou tohoto monstrózního luxusního pick-upu nebudou chybět obligátní osmiválce, ať už naftový nebo benzinový s kompresorem. Paletu však doplňuje ještě dvoultrový čtyřválec hybrid. My si však myslíme, že vzhledem k ceně si každý zájemce vybere rovnou to nejlepší, tedy pětilitrový osmiválec.

Jo, mimochodem, už jsme se zmínili o tom, že to vážně není nic hezkého na pohled?

Reklama

Načítám