Hlavní obsah

Soutěžte o fanouškovské samolepky Garáž.cz!

Foto: Garáž.cz

Slibovali jsme vám fanouškovské samolepky, jejich design jste si dokonce mohli sami zvolit. Nyní je konečně máme hotové a hned je rozdáme těm nejvěrnějším fanouškům v rámci naší soutěže probíhající na facebooku. Zapojit se můžete všichni, je to velmi jednoduché!

Článek

Vážení a milí čtenáři, fanoušci Garáž.cz, děkujeme vám! Bez vašeho hladu po novinkách a informacích z automobilového světa bychom tu nebyli. A jako poděkování pro vás máme malý dárek – nálepky s motoristickými motivy, které jste si v našem dřívějším hlasování sami vybrali.

Na samolepky narazíte při různých automobilových akcích, poprvé na blížícím se srazu amerických aut Hollywood US Cars (16.–18.7.2021 v Holýšově). Teď vám je však nabízíme v exkluzivní soutěži, která bude probíhat na našich facebookových stránkách. Zapojit se do ní bude velmi snadné…

JAK SOUTĚŽIT

1. Staňte se fanouškem našich facebookových stránek

2. Vložte komentář k soutěžnímu příspěvku – napište, jaká samolepka se vám nejvíce líbí, a přiložte fotku svého auta, na které byste si samolepku nalepili.

3. Pak jen počkejte do pátku 28. 5. 2021 do 18:00 hod. Ze všech odpovědí vybereme 15 výherců, které podarujeme samolepkami. Celé znění pravidel si můžete přečíst zde.

Tak co, chcete samolepky? Šup šup, mrkněte k nám na facebook a zapojte se do soutěže. Ať vám přeje štěstí!

Reklama

Načítám