Hlavní obsah

Slovenskému BMW M2 naměřili 242 km/h. Výmluva řidiče pobaví!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šlápnout na to v moderním sportovním voze láká určitě každého. Jenže limity jsou jasně dané a policisté číhají téměř na každém kroku, minimálně tedy na Slovensku. A právě tam nyní dostal řidič BMW M2 mastnou pokutu, jel totiž 242 km/h!

Článek

Tohle se holt občas stává. Pokud rádi jezdíte rychle, musíte počítat s tím, že vás mohou policisté zastavit. Nyní na to dojel řidič BMW M2 na slovenské dálnici D1. Ten byl provětrat svůj nový sporťák, přičemž podle policejního radaru se dostal až na 242 km/h. A to znamená překročení maximální povolené rychlosti o 112 km/h. Za to řidič vyfasoval pokutu 800 eur a nejspíše i odebrání řidičského průkazu.

Dálniční policie řidiče zastavila na jednom z dálničních odpočívadel, 44 muž nebyl pod vlivem alkoholu. Nejzajímavější je však způsob, jakým řidič svou rychlost obhajoval. Údajně se mu na voze něco nezdálo, a proto se rozhodl jet rychleji, aby mohl problém v servise lépe popsat. To ovšem pochopitelně u policistů neprošlo.

Reklama

Načítám