Hlavní obsah

Slavní tuneři z Pimp my Ride upravili Kiu Stinger!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říkají si West Coast Customs a znáte je hlavně díky stupidnímu pořadu MTV, ve kterém upravovali v čele s raperem Xzibitem lidem z ulice auta. Nyní se tato partička pustila do tunění nejnovější Kie, tedy modelu Stinger!

Článek

Kiu Stinger jsme testovali nedávno, což si můžete přečíst zde, a je to jedno z nejzajímavějších nových aut na trhu. Velké luxusní Grand Turismo se u nás nabízí se šestiválcem a čtyřkolkou, stejně jako ve čtyřválcových verzích a s pohonem zadních kol. 

Blíží se však nejznámější tuningová výstava světa, SEMA, a tam nebude Stinger rovněž chybět. Může za to tuningová firma West Coast Custom, kterou jistě znáte díky legendárnímu pořadu Pimp my Ride. Zveřejněna však byla pouze první fotka, či spíše náčrt, kde lze vidět použité úpravy na zádi vozu. Jisté je, že auto dostane bodykit ve stylu Rocket Bunny, čemuž odpovídají výrazně vytažené blatníky. Nechybí masivní koncovky výfuku či difuzor. Plno věcí má být z karbonu a snížená Kia pak pojede na jedenadvacetipalcových kovaných kolech. Jak ale bude auto vypadat v reálu, na to si musíme počkat ještě několik dní. Výstava SEMA v Los Angeles začne 31 října.

Reklama

Načítám