Hlavní obsah

Rodinný luxus? Renault představuje Scénic Initiale Paris!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se, že vrcholnou variantu výbavy zvanou Initiale Paris, chce Renault nabízet pro úplně všechny své produkty. Vždyť už ji mají nejen velké modely, ale třeba i Captur. A nyní přijíždí takto vymóděný Scénic!

Článek

Rodinné MPV obvykle není zrovna ten typ auta, kde by si majitelé potrpěli na luxus. Nicméně Renault si řekl, že i menší z jeho rodinných vozů, Scénic, si zaslouží vrcholnou výbavu Initiale Paris. A tak se tento vůz nyní představuje, s dvoubarevným koženým interiérem, elegantní paletou barev a obrovským množstvím výbavy. A jak už to tak bývá, video řekne více než tisíc slov, takže se na něj podívejte.

K dispozici jsou pro tento stupeň výbavy tři jednotky. Benzinovou zastupuje dvanáctistovka TCe se 130 koňmi, zajímavější jsou však diesely, a to 1.6 dCi o stejném výkonu a pak varianta se dvěma turby, která má 160 koní a dvouspojkovou převodovkou. Zvenku vůz poznáte podle specifických dvacetipalcových kol a nové mřížky kolem předního loga.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám