Hlavní obsah

Porsche 911 GT3 Touring: Špičková technika pro každý den!

Foto: Archiv Garáž.cz

Porsche uvádí další speciální edici na bází modelu GT3. Tentokrát jde o variantu Touring, která se od běžné GT3 vzhledově liší hlavně absencí zadního křídla. Motorově však zůstává vše při starém, očekávejte tedy čtyřlitr, 500 koní a manuál!

Článek

Nedávno Porsche oznámilo, že další vůz, který se bude podobat limitované edici R, bude autem pro každého, kdo na něj má peníze, tedy ne jen pro hrstku vyvolených, kteří se dostanou na začátek seznamu. Nemá to být limitovaná edice či jakkoliv výrobně omezené auto, které se vyprodukuje jen pár set kusů. A zdá se, že takovéto auto s technikou modelu GT3, se právě představilo. Jedná se o Porsche 911 GT3 Touring a je to ideální stroj pro ty, kteří touží po 911 R.

Foto: Archiv Garáž.cz

Tato varianta má stále atmosférický čtyřlitr s 500 koňmi, avšak spojena je výhradně s manuální převodovkou a má jít o vůz vhodnější na každodenní použití. Maximální rychlost lehce klesla z 320 na 316 km/h, avšak jinak máte k dispozici všechny věci jako u GT3, minimálně za příplatek, Jde tedy o Sports Chrono paket, keramické brzdy a podobně. Spekuluje se dokonce, že celočerný interiér skrývá čtveřici sedadel, šlo by tedy o první GT3 pro více než dva lidi.

Reklama

Načítám