Hlavní obsah

Nový zachránce Top Gearu? Říká si...ehm, 50 Cent!?

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S Top Gearem je to nyní všelijaké, první série od odchodu tradičního tria moderátorů se příliš divácky nepovedla a Chris Evans již na další dělat nebude. Nyní se ale nabídla jedna americká hvězda, že celý pořad zachrání!

Článek

Napadlo nás opravdu mnoho lidí, kteří by mohli Top Gearu pomoci v jeho znovuzrození a myslíme si, že pod taktovkou Matta Le Blanca a Chrise Harrise by příští série mohla být opravdu zajímavá. Nyní však přichází opravdová pecka - známý čtyřicetiletý raper Curtis James Jackson, kterého svět zná spíše pod přezdívkou 50 Cent, se nechal slyšet, že právě on by zachránil Top Gear!

V rozhovoru pro Daily Star se hudebník, který měl mnoho opravdu drahých aut, vyjádřil, že by rád dělal na Top Gearu a zcela jistě by jej zachránil od úpadku, jen by to BBC musela pořádně zaplatit. Doslova řekl: "Není auto, které bych během let nevlastnil, moje sbírka aut je stejně dobrá, jako ostatních". Dodal rovněž, že show se nyní stala těžko rozpoznatelnou a pokud nebude mít jasnou tvář, nemusí se nikdy vzpamatovat.

Otázkou však je, zda 50 cent pouze nevycítil možnost pořádně si přivydělat, minulý rok totiž vyhlásil osobní bankrot. Sledovat rapera jak se snaží driftovat se supersportem by však rozhodně mohla být dobrá zábava...

Reklama

Načítám