Hlavní obsah

Slevová tsunami pokračuje! Mitsubishi srazilo ceny hluboko, ale jen po omezenou dobu

Foto: Jiří Čermák/Mitsubishi Motors ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová auta budou drahá a jen pro bohaté. Že už jste tenhle slogan někde slyšeli? No jistě, až donedávna se s ním strašilo, nicméně trh nakonec vyložil karty, přišly čínské automobilky a importéři s tím museli začít něco dělat. A co jiného v Česku funguje lépe než sleva… Ta nyní vane z východu a jmenuje se Mitsunami.

Článek

Až vám bude někdo říkat, že dneska nejde za slušné peníze koupit slušné auto, zdvořile takovému člověku poděkujte a klidně mu pošlete naše články. Totiž nejen automobilky Volkswagen, Škoda, ale i Suzuki či Peugeot zahájily cenové boje, přičemž do této party se nyní přidává Mitsubishi.

Po dobu sedmi dnů totiž český import japonských a japonsko-francouzských vozů sestřelil ceny dolů v rámci akce Mitsunami, která potrvá ode dneška (14. února) do 21. února 2024.

Foto: Karel Štochl

Slevy jsou na všechny modely, a to od Space Star po Eclipse Cross.

Ve slevovém menu se nachází kompletní modelová řada Mitsubishi Motors nabízená u nás, tedy francouzsko-japonské ASX a Colt a také japonský Space Star i Eclipse Cross PHEV.

Všude se dočtete, že nejvyšší možná sleva je až 200 000 Kč, nicméně na jaký vůz či výbavu? To vám zůstane skryto, dokud nenavštívíte dealera značky, nicméně nám se podařilo získat alespoň nejvyšší dostupnou slevu pro každý jednotlivý model. Tak se tedy podívejme, o kolik korun a co automobilka dočasně zlevnila.

Model MitsubishiNejvyšší možná sleva
Eclipse Cross PHEVaž 200 000 Kč
ASX plug-in hybridaž 179 990 Kč
ASX benzinaž 148 990 Kč
Colt hybridaž 25 000 Kč
Colt benzinaž 36 000 Kč
Space Staraž 68 000 Kč

Z tabulky vyplývá, že maximální sleva je na nejdražší model, tedy na plug-in hybrid Eclipse Cross ve čtyřkolce. Rovněž je nutné počítat s tím, že nejvyšší slevy budou na vyšší výbavy, proto nelze přiběhnout k prodejci s tím, že chcete ze základního Space Staru za 294 760 Kč sundat necelých 70 000 Kč.

Kompletní akční nabídku na každý výbavový stupeň modelů automobilka nezveřejnila, přičemž pro ni skutečně musíte do 21. února 2024 navštívit jedno z více než dvaceti prodejních míst po ČR. Na druhou stranu by vám náš přehled nejvyšších slev měl udělat představu o tom, jestli se Mitsunami nabídka shoduje s vaší vůlí kupovat nové auto se třemi diamanty ve znaku.

Reklama

Načítám