Hlavní obsah

Netflix se pustil do další závodní série: Zbrusu nové Drive to Survive přináší na obrazovky napínavé momenty pro milovníky rychlých kol

Foto: Netflix

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netflix pokračuje v tvorbě populárních závodních sérií. Streamovací platforma teď uvedla další benzinem nasáklý pořad o NASCAR.

Článek

Služba Netflix nabízí pro fanoušky motorsportu několik hodin zábavy. Pustit si můžete dokument Život v plné rychlosti mapující příběh Juana Manuela Fangia, dokument o Schumacherovi, nejúspěšnějším pořadem v daném žánru je ale bezesporu série Drive to Survive ze zákulisí F1.

V podobném duchu se nese i horká novinka, první řada NASCAR: Na plný plyn. „Sportovní dokumentární seriál, ve kterém se jezdci i jejich týmy touží zapsat do dějin a urputně se ženou za titulem ve slavném NASCAR Cupu,“ hlásí oficiální popisek tvůrců. První série má pět epizod a všechny si už teď můžete pustit právě na Netflixu.

Foto: Netflix

Nový pořad vás provede zákulisím oblíbených amerických závodů.

Ač je seriál novinkou – pustit si jej můžete od 30. ledna – v populární celosvětové databázi IMDb už si vysloužil desítky hodnocení s průměrem 7,9/10, což není vůbec špatné. Každá z epizod má kolem tři čtvrtě hodiny a rychle vás vtáhne do světa zámořského závodění na nejslavnějších oválech.

Fanoušci F1 si tak mohou zkrátit čas na vyhlížení šesté série Drive to Survive. Ta vyjde 23. února, v den posledních předsezonních testů a pouze týden před startem nové sezony. Ta má zpravidla deset epizod a mapuje ty nejzajímavější příběhy ze zákulisí sportu.

Pořady streamovací služby Netflix si můžete pustit v internetovém prohlížeči, ale třeba i mobilní aplikaci či na chytré televizi. Předplatné stojí od 199 do 319 Kč měsíčně v závislosti na zvoleném balíčku. Cena má vliv na kvalitu obrazu, ale také počet zařízení, která můžete v jedné domácnosti používat.

Reklama

Související témata:
Načítám