Hlavní obsah

Drive to Survive o zákulisí F1 se vrací! Netflix premiéru nové řady naplánoval na skvělý čas

Foto: F1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí již šestá série oblíbené show Drive to Survive (česky F1: Touha po vítězství) má datum premiéry. A pro fanoušky formulí přijde v ideální moment.

Článek

Již pošesté mapoval štáb streamovací platformy Netflix zákulisí šampionátu F1, aby nám poté dění za oponou naservíroval v zábavné, občas i trochu přikrášlené formě. Jak už se stalo tradicí, nová série o deseti epizodách vyjde krátce před startem nového ročníku a mapuje průběh sezony právě uplynulé.

Nová řada Drive to Survive bude mít premiéru 23. února 2024, tedy za necelý měsíc. Pro fanoušky formule 1 je to skvělé načasování, protože právě ten den končí třídenní předsezonní testy v Bahrajnu a zároveň bude zbývat týden do startu prvního závodního víkendu na stejném místě. Ideální způsob, jak si zpříjemnit čekání.

Hlavní hvězdou většiny sérií byl pro svůj neotřelý humor a specifické vyjadřování Guenther Steiner, šéf stáje Haas. Ten sice před několika dny dostal padáka, v šesté sérii Touhy po vítězství jej ale v roli lídra týmu pořád uvidíme, byť bohužel naposledy.

Foto: F1

Šestá série Drive to Survive už klepe na dveře, premiéra je za necelý měsíc!

Ač je Netflix často osočován z toho, že fandům přináší až přehnaně vyumělkovanou show, nelze mu upřít, že ke královně motorismu přitáhl početné mladé publikum. To si uvědomují i tvůrci: „Přivést ke sportu tolik nových lidí je ohromně uspokojující. Milujeme celý ten proces a doufáme, že to vydrží co nejdéle,“ uvedl výkonný producent James Gay-Rees, jenž produkoval třeba i povedený dokumentární film Senna.

O čem nová řada Drive to Survive bude? Netflix zatím názvy a obsah jednotlivých epizod neodhalil, ale lze předpokládat, že se opět zaměří na zákulisní tahání nitek a intenzivní boje o pozice zejména ve středu pole. Tak si 23. únor zapište do kalendáře, my už se těšíme!

Těšíte se na šestou řadu Drive to Survive?
Nemůžu se dočkat, už stříhám metr!
88,5 %
Ale jo, určitě na to mrknu.
9,8 %
Už mě to nějak omrzelo.
1,7 %
Celkem hlasovalo 399 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Načítám