Hlavní obsah

Nejistota kolem brněnského závodního okruhu končí! Nový majitel chce areál dál rozvíjet

Foto: Automotodrom Brno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Automotodrom Brno a s ní i areál brněnského Masarykova okruhu včetně závodní dráhy, polygonu a hotelu koupil od Karla Abrahama staršího podnikatel Karel Hubáček prostřednictvím své společnosti Shakai.

Článek

Abraham areál, kde se do roku 2020 jezdila v srpnu motocyklová Grand Prix, vlastnil od roku 2005. Změna majitele vyplývá z veřejné Evidence skutečných majitelů, potvrdila ji i společnost Automotodrom Brno.

Podle vyjádření firmy počítá nový majitel se zachováním současných aktivit v areálu a s jeho dalším rozvojem. „S Karlem Hubáčkem vstupuje do areálu silný investor, který má vizi, jak jej rozvíjet. Od roku 2016 jsme se zaměřili na rozvoj dalších aktivit v areálu, ať už to byl hotel, nebo polygon. Ty dnes představují významnou část jeho života. Věřím, že nastaveným směrem se bude okruh rozvíjet i dál a zároveň zůstane jednou z nejprestižnějších závodních tratí ve střední Evropě,“ uvedl dnes ve svém vyjádření Abraham.

Reklama

Související témata:
Načítám