Hlavní obsah

Kde a jak sledovat Rally Dakar 2024: Poběží v TV i na internetu, za přenosy nemusíte platit

Foto: A.S.O / Marcelo Machado de Melo / FOTOP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Start letošního ročníku Rally Dakar se nezadržitelně blíží. Čeští účastníci jsou již na místě a jejich fanoušci netrpělivě ladí své přijímače. Kde a jak mohou letošní ročník slavného dakarského závodu sledovat?

Článek

Již popáté míří závod Rally Dakar do Saúdské Arábie, kde se odjedou všechny etapy. Letošní ročník se koná od 5. do 19. ledna 2024, start se tedy nezadržitelně blíží a sluší se připomenout, kde tento rok můžete průběh soutěže sledovat. A dobrá zpráva na úvod - půjde to zdarma v televizi, ale také na internetu!

Rally Dakar 2024 v TV

Dlouhé roky se Dakar u nás vysílal na České televizi. Od loňska však vlastní práva na přenosy skupina Nova, jež reportáže z místa publikuje na kanálu Nova Action. To je pro všechny české fanoušky skvělá zpráva, neboť jde o volně dostupný kanál, kvůli kterému si nemusíte pořizovat žádný další placený balíček. Vybrané sestřihy připravuje pro diváky i Eurosport.

Foto: Jan Brabec

Soutěžící jsou na místě, velenáročný závod co nevidět vypukne!

Rally Dakar 2024 online

Koukat lze pochopitelně i online, a to prostřednictvím novácké platformy Voyo, další várka sestřihů bude k dispozici na Red Bull TV. Na webu a oficiálním facebookovém profilu Dakaru najdete pravidelně ty nejčerstvější informace, stejně jako live timing obsahující aktuální průjezdy časovými branami. Stáhnout si můžete rovněž aplikaci pro chytré mobilní telefony. Fandům je tedy připraven kompletní informační servis!

Foto: Jan Brabec

Díky kategorii Dakar Classic si na své přijdou i fandové historických kousků.

Pokud patříte mezi kované příznivce Dakaru, nesmí ve vašich záložkách chybět ani náš web Garáž.cz. Stejně jako loni máme přímo na místě našeho kolegu Honzu Červenku, který ze Saúdské Arábie prostřednictvím svých článků a příspěvků na sociálních sítích referuje o průběžných výsledcích, ale především úspěchu českých posádek. Všem účastníkům držíme palce a přejeme hodně štěstí v honbě za co nejlepším výsledkem!

Reklama

Související témata:
Načítám