Hlavní obsah

Je to tady! Fanoušci F1 mohou už dnes sledovat novou řadu Drive to Survive. Na co se můžete těšit?

Foto: F1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci F1 se třesou nadšením! Nejenže do startu nové sezony zbývá pouhý týden, zároveň má právě dnes premiéru již šestá řada oblíbeného (dramatizovaného) dokumentu Drive to Survive shrnující dramatické události uplynulé sezony.

Článek

Zatímco týmy už pilně testují novou techniku v Bahrajnu a najíždějí stovky rychlých kol, vy se můžete o víkendu v klidu svalit na gauč, pustit Netflix a dát na jeden zátah všech deset hodinových epizod. A na co se v nich můžete těšit?

No, bohužel ne na vyrovnaný boj o trůn krále F1, protože Max Verstappen na Red Bullu to měl loni poměrně jednoduché – vždyť vyhrál 19 z celkových 22 závodů (dvě vítězství k tomu přihodil týmový kolega Sergio Pérez) a on i jeho tým získali mistrovské tituly velmi pohodlně.

Za ním to ale byla řežba, takže se dozvíme něco o fantastickém nástupu (a pozvolném propadu) Aston Martinu a naopak o postupném zázračném zrychlování McLarenu. Budeme zjišťovat, jaká byla nálada u Mercedesu, který se trápil už druhou sezonu v řadě (a my už víme, jak to nakonec skončí), a podíváme se, jak nový šéf Fred Vasseur zlepšoval organizaci a zvyšoval morálku u Scuderie Ferrari.

A pozornosti neujde ani chvost startovního pole, kde se překvapivě slušně dařilo Williamsu a naopak vlak čím dál víc ujížděl Haasu, což tolik populárního šéfa Günthera Steinera stálo v konečném účtování místo.

Zkrátka i když bylo o šampionovi F1 rozhodnuto už po pár prvních závodech, celý zbytek sezony bylo stále na co koukat a na trati i mimo ni se odehrála celá řada dramat, která by neměla ujít vaší pozornosti. Tak zapněte Netflix a užijte si rychlý průlet loňskou sezonou F1, jenž vás jistě navnadí na sledování té nadcházející.

Reklama

Související témata:
Načítám