Hlavní obsah

Nejluxusnější BMW jezdí v Dubaji

Foto: Archiv Garáž.cz

Naše redakce právě teď testuje vlajkovou loď BMW, tedy luxusní sedan M760Li Xdrive. Máme ji v běžné stříbrné barvě, ale ta je příšli nudná pro zákazníky ze spojených arabských emirátů. Podívejte se na specifikaci M760Li, která jde do Abu Dhabi.

Článek

Právě v SAE je taktika objednávání těch nejlepších aut úplně jiná, než v Evropě nebo jinde na světě. Mě se jejich přístup líbí, když už mají něco zvláštního, speciální a výjimečného, tak si to většinou objednají v nejvyšší výbavě a v zajímavé barvě. To samé platí o nejnovějším luxusním sedanu řady 7. BMW představilo vrchol v podobě verze M760Li Xdrive, což je varianta sedmičky s přeplňovaným dvanáctiválcem a pohonem všech kol. Písmeno znamená, že jde o prodlouženou verzi, která má pár centimetrů navíc a nabídne vpravo vzadu úpravu na ležení, tedy na relax.

Foto: Archiv Garáž.cz

Známý prodejce nejluxusnějších aut a supersportů Abu Dhabi Motors si nechal přivézt tento nejnovější kousek od automobilky BMW a mě se moc líbí vnější specifikace auta. Má výraznou barvu Austin Yellow, kterou kombinuje s doplňky karosérie lakovanými v matné titanové šedi nebo lesklé černi. Vypadá to moc dobře, včetně 21palcových kol s větším počtem paprsků, které kombinují broušené čelní plochy a červné probarvení. Samozřejmě všechno je práce oddělení Individual. Trošku zklamání je interiér vozu, který má kvalitní kůži a dřevo, ale barevně je nudný. V tomto je naše testovací varrianta podstatně zajímavější.

Reklama

Načítám