Hlavní obsah

Nejkrásnější supersporty světa se potkají v pátek v Praze!

Foto: OneLife Rally

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdy jste naposledy viděli Ferrari naživo? Nebo Lamborghini, Porsche, Maserati, McLaren…? Zahlédnout ho projíždět po ulici, potkat ho na silnici nebo se jím nechat předjet na dálnici je pro fanoušky ušlechtilých supersportovních aut výjimečný zážitek. Prohlédnout si ho pěkně zblízka a v klidu si ho vyfotit, to jsou takové malé Vánoce…

Článek

Poštěstit se vám to může prakticky jedině na každoroční automobilové slavnosti LEGENDY nebo tentokrát také u příležitosti příjezdu OneLife Rally do Prahy. Konvoj více než 100 nádherných sportovních a luxusních aut projel východní částí Evropy a v pátek 2. července zaparkuje na prvním nádvoří holešovického výstaviště, kam si je zdarma můžete přijít prohlédnout a pokochat se jejich krásou a charismatem.

OneLife Rally

„Když je řízení životní filozofií“

Každý rok se skupina automobilových nadšenců spojí a projede vybranou částí Evropy. Nejen proto, aby se hezky svezli (pěkně v poklidu, ne jako blázni ohrožující sebe a okolí), ale také aby rozdávali svými sporťáky radost všem fanouškům aut. Hlavně však proto, aby podpořili dobročinnou organizaci zlepšující život dětem. Letos jde o sarajevskou iniciativu „Srce za djecu“ pomáhající dětem a rodičům dětí, které bojují se zákeřnou rakovinou.

Konvoj odstartoval 26. června z tureckého Istanbulu a přes Sofii (Bulharsko), Prištinu (Kosovo), Bělehrad (Srbsko), Sarajevo (Bosna a Hercegovina) a Budapešť (Maďarsko) dojede 2. července do Prahy, kde proběhne slavnostní zakončení celé akce.

Vystavené tak budou rychlé a luxusní vozy značek Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati, McLaren nebo Mercedes-AMG, Rolls-Royce a Bentley a mnohé další skvosty na čtyřech kolech. Zároveň proběhne sraz automobilů LEGENDY od veteránů po současnost, takže jsou vítány všechny krásné vozy (Fabie tentokrát nechte doma – tedy aspoň pokud nejsou pistáciové). A nejlepší na tom, že je to celé ZADARMO! Tak co, potkáme se tam?

KDY: Pátek 2. července 2021 od 15:00

ZA KOLIK: Zdarma

Dorazíte na sraz supersportů?
Jasně, to si nenechám ujít!
29,2 %
Jestli bude čas...
53,5 %
Na tohle já nejsem
17,3 %
Celkem hlasovalo 990 čtenářů.

Reklama

Načítám