Hlavní obsah

Mercedes láká na AMG A 45 a kašle na tradiční Vánoce

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes AMG A 45

Jako každý rok, i letos se na internetu objevila velká spousta vánočně laděných automobilových reklam a videí. Většina je celkem tradiční, ukazující Santu Clause, vánoční pohodu a rodinnou atmosféru. Ale to není nic pro Mercedes AMG. Ten na oslavy Vánoc jde úplně jinak.

Článek

Také už máte plné zuby všech koled a vánočních písní, které zhruba od poloviny listopadu hrají v nákupních centrech a ve většině rádií? Také jste už přesyceni bramborovým salátem, cukrovím a pohádkami? A také si ty svátky prostě chcete užít po svém? Pak jste na tom úplně stejně jako Mercedes AMG. Ten natočil videoklip ukazující, že Vánoce nemusí být jen o klidu a koledách. Můžou být i v rytmu spálených pneumatik, driftů a nenápadného poodhalení chystané ostré hračky.

Trošku nám to připomíná video od Lotusu, které ty letošní Vánoce také bere tak nějak po svém. Mercedes ovšem nevsadil na vtipně umístěný vánoční strom na autě, ale prostě jen na parádní jízdu chystaného AMG A 45. A udělal zatraceně dobře! Nová třída A je i na českém trhu už nějakou tu dobu, ale fandové rychlosti a hravosti čekají na její ostrou verzi s označením AMG. A vypadá to, že se dočkají už brzy.

Ve videu se totiž tahle malá potvora ukáže, ovšem zatím ve vcelku slušivé maskovací fólii. To ale vůbec nevadí, protože v tomto případě je důležité hlavně to, jak malé AMG pojede. A vypadá to, že dost dobře. Pohánět by ho měl přeplňovaný čtyřválec, který by měl být naladěn na minimálně 400 koní. Přidejte k tomu pohon všech kol a takzvaný drift mód, který by měl dostat, a vyjde vám z toho celkem zábavný výsledek. Ale pro ty opravdové fajnšmekry chystá divize AMG ještě ostřejší verzi s označením A 45 S. No, máme se rozhodně na co těšit. Tak hezké svátky!

Reklama

Související témata:
Načítám