Hlavní obsah

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma!

Foto: Fotografie vytvořena pomocí AI

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na české poměry se děje poměrně neobvyklá věc. NaturaMed, přední výrobce omega 3, dovážející vysoce kvalitní omega 3 z Norska, se rozhodl pro dobročinnou akci. Každý jednotlivec v ČR dostane jedinečnou příležitost získat tenhle „elixír mládí“, podporující imunitu, zdraví srdce, mozku a očí, zadarmo.

Článek

Ředitel společnosti Martin Kozelský vše poměrně jednoduše vysvětluje: „V České a Slovenské republice patříme s omega 3 jednoznačně mezi největší hráče na trhu. Dokazuje to i počet zákazníků blížící se k hranici 3 milionů. Proto jsem se rozhodl, že s veškerou pokorou něco z našeho zisku vrátíme české a slovenské společnosti. Poslední roky všichni řeší především imunitu, zdraví srdce, mozku a očí. Proto chceme všem, kteří budou chtít, rozdat tento nástroj na podporu právě zmíněného. NaturaMed tedy hradí měsíční produkt, zákazník pak jen poštovné a balné 49 korun. Žádné další náklady, ani závazky. Chcete si objednat jen tohle jedno balení? Je to v pořádku, nikdo vás nebude nutit k celoročnímu užívání.“

Foto: NaturaMed

Omega Marine Premium.

Taková argumentace určitě zní logicky a smysluplně. Ale proč byste vlastně měli konzumovat omega-3? Ryby jsou opravdovým pokladem pro naše lidské zdraví. Obsahují mnoho zdraví prospěšných tuků, které jsou klíčové pro zdraví srdce, mozku a očí. Navíc jsou bohaté na vitamin D, jenž je nezbytný nejen pro podporu imunity, ale i pro zdravé kosti a celkové zdraví. Existuje několik způsobů, jak získat omega-3, ale ten nejlepší spočívá v pravidelné konzumaci ryb nebo užívání omega-3 kapslí.

Foto: Fotografie vytvořena pomocí AI

Omega Marine Premium.

Obliba konzumace ryb mimo Vánoce? Mizivá! To je odpověď, proč celkem čtyři z pěti Čechů nemají dostatek omega-3. A právě to chce NaturaMed dobročinnou akcí změnit. Proto chce v Čechách a na Slovensku rozdat tolik měsíčních balení, kolik jen bude třeba. Proto chce NaturaMed v rámci své dobročinné akce podpořit zdraví všech.

Ryby jako ideální řešení? Ano, ale až po potravinových doplňcích. Proč? Je to odpověď na naše stravovací návyky, které nejsou právě optimální, a to si musí většina z nás připustit. Potravinové doplňky jsou bezpečnou a cenově efektivní alternativou, jak zlepšit svou nutriční hodnotu a podpořit obranyschopnost našeho organismu, a to nejen u starší generace.

Omega-3 z norského lososa, nyní ve zdvojené dávce právě této oblíbené ryby, je v kapsli produktu Omega Marine Premium, který dováží po kamionech z Norska NaturaMed a následně rozdává zdarma všem, kdo si o něj napíší.

Foto: Fotografie vytvořena pomocí AI

Omega Marine Premium.

Omega 3 jsou pro tělo nejen prospěšné, ale především nezbytné. Například náš mozek je bohatě, nebo spíše měl by být bohatě zásoben mastnými kyselinami, které jsou v omega 3, potažmo v OmegaMarine Premium.

Chcete si produkt objednat na měsíc zdarma? Vyplňte pouze svou adresu, kterou zadáte na této stránce, a je to. Zaplatíte pouze poštovné a balné 49 korun a produkt vám přijde přímo do schránky.

Načítám