Hlavní obsah

Jak prorazit v nákladní dopravě? Najděte kvalitní techniku

Foto: PRORESALE

Použitá technika je výhodný start.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nákup dopravní techniky může být pro mnoho dopravců strašákem. Často jde o dlouhé čekací doby, skryté vady nebo nulovou snahu partnera řešit komplikace. Když se ale sejde férová spolupráce, byznys se vydá správnou cestou.

Článek

Za PRORESALE stojí specialisté na dopravní techniku. Přes 20 let zajišťují prodej a výkup, pronájem, dovoz, pojištění i financování. Touto unikátní kombinací dávají firmám skvělou možnost, jak se na trhu prosadit. Autodopravce VEBEKTRANS už na něm působí dekádu a právě v PRORESALE našel partnera na cestě za novými zakázkami. Jak spolupráce s PRORESALE vypadá? Zeptali jsme se Věry Krejčí – majitelky společnosti VEBEKTRANS.

Proč jste začali spolupracovat s PRORESALE?

Získali jsme nabídku noční práce, kde byly zapotřebí BDF soupravy. Proto jsme hledali techniku, která by nám s novým byznysem pomohla. V bance jsme řešili osobní auto a stejnou nabídku jsme potřebovali i pro náklaďák. To však nebylo možné. Naštěstí jsme získali kontakt na specialisty z PRORESALE, kteří se tím zabývají.

Neuvažovali jste o jiných firmách?

Po prvním kontaktu jsme poznali, že zde pracují příjemní a schopní lidé, kteří znají profesi naskrz. Nejdůležitější je pro nás jednání, ochota a také rychlost vyřízení. PRORESALE to zvládá na jedničku, a tak nebyl jediný důvod koukat jinde.

Co všechno jste od nich poptávali?

Nyní pracujeme pro odběratele, který vyžaduje pouze BDF auta a vleky. Proto z velké části potřebujeme právě takovou techniku. Dále nákladní stroj pro šíbování kontejnerů a firemní osobák. S ničím nikdy nebyl problém.

Foto: PRORESALE

Klíčem je najít schopného partnera.

Jak vypadá vaše spolupráce?

PRORESALE zařídí úplně vše. Když v zahraničí najdeme ideální auto, stačí jen přeposlat inzerát. Nebo podle našich parametrů vyhledají auto sami. Firma ihned řeší, zda je k dispozici, v jakém je stavu, a zajistí prohlídku. My už jen řekneme, jestli do nákupu jdeme. Obratem spolu vyřešíme financování a výsledek známe do pár hodin. Ještě před dovozem auta máme vyřízenou smlouvu.

Co jste od PRORESALE očekávali a jak to dopadlo?

Asi to, co u ostatních – zdlouhavé jednání, neochota řešit věci včas a v případě komplikací dělat mrtvého brouka. Ve skutečnosti to bylo přesně naopak. Od poptávky až po doručení k nám to trvá jen několik dní.

Máte doporučení pro ostatní firmy?

Pokud okolo dopravní techniky nechcete zbytečně nic řešit, PRORESALE je správná volba. Jediná starost je odsouhlasení nabídky. I díky této spolupráci se nám v současné době daří opravdu dobře.

Dopravní technika.Video: PRORESALE

Načítám