Hlavní obsah

ImuBerin na imunitu se do Čech vozí po kamionech!

Foto: NaturaMed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norští vědci vyvinuli unikátní produkt na podporu imunity, zcela přírodní. ImuBerin v sobě nese unikátní spojení přírodních extraktů, esenciálních vitaminů a minerálů. Výjimečný komplex navíc přináší jen jedna kapsle denně. Ta podpoří vaši imunitu, vitalitu a celkovou pohodu.

Článek

Přírodní síla v koncentrované formě. V ImuBerinu se snoubí síla vitaminů C a D společně s minerály zinkem a selenem. Tato kombinace byla pečlivě vybrána na základě schválených tvrzení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA), což potvrzuje jejich prospěšnost pro vaše zdraví.

Vitamin C – není jen běžný vitamin. Je to váš denní štít, který chrání buňky před oxidativním stresem a napomáhá k tvorbě kolagenu, důležitého pro pevnost a elasticitu vaší pokožky a cév.

Zinek – neviditelný hrdina, který podporuje nejen normální funkci imunitního systému, ale rovněž přispívá ke zdraví vašich kostí, vlasů a pokožky.

Selen – je strážcem vaší vitality. Tento stopový prvek je střežen jako poklad. Přispívá k udržení zdravých vlasů a nehtů a napomáhá správné funkci štítné žlázy, a právě i imunitního systému.

Vitamin D – je sluncem v kapsli. Znáte jej také jako „sluneční vitamin“, je důležitý pro absorpci vápníku a fosforu, klíčových minerálů pro vaše kosti a zuby, ale především přispívá k normální funkci imunitního systému.

Foto: NaturaMed

ImuBerin na imunitu.

Bobulový supertým

Nezaměnitelnou kombinaci v ImuBerinu poskytuje extrakt z černého bezu, borůvek, brusinek a malin. Tato kombinace nabízí vysoké množství antioxidantů, které pomáhají udržet vaše tělo v rovnováze.

Černý bez – je možná překvapivě strážcem vaší obranyschopnosti. Tento tmavý plod je známý svými antioxidačními vlastnostmi a přínosem pro dýchací systém a kontrolu tělesné hmotnosti.

Borůvky – jsou spojeny s mnoha skvělými účinky pro naše tělo. Tyhle malé, ale výkonné modré perly jsou mimořádně prospěšné pro vaše cévy a trávení.

Brusinky – jsou zase tajemstvím severských lesů. Tyhle červené bobule jsou známé nejen pro svou schopnost podporovat normální stav kostí a kloubů, ale i jako přírodní podpora během menstruačního cyklu a menopauzy.

Maliny – se spojovaly už v době antického Řecka s plodností. Dnes jsou ceněné pro svou podporu trávení a jako přírodní diuretikum (napomáhají vylučování vody z organismu).

Foto: NaturaMed

ImuBerin na imunitu.

Proč si vybrat ImuBerin?

Jedna kapsle ImuBerinu denně poskytuje vše potřebné pro vaši imunitu a celkovou vitalitu. Je vhodný pro vegetariány a neobsahuje přidaný cukr. Představuje jedinečnou kombinaci přírodních extraktů a vitaminů.

Zaměřte se na své zdraví, zkuste ImuBerin a pocítíte ten rozdíl. Nyní nabízíme možnost vyzkoušet první balení zdarma. Stačí uvést svou adresu a my vám jej zašleme za poštovné a balné ve výši 49 Kč.

Načítám