Hlavní obsah

Interiér Kodiaqu RS - lány alcantary a kůže v barvě karbonu

Foto: Škoda Auto

Červená nit kontrastuje s černými materiály, všimněte si karbonového dekoru na palubní desce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škodovka zase ukázala další díl skládačky populárně naučné hry - objev Kodiaq RS. Tentokrát zveřejnila tiskové fotografie inteiéru - palubní desku a sedačky. Drží se zavedeného trendu - kombinuje kůži s alcantarou a sportovní sedadla mají integrované hlavové opěrky podobně jako Octavia RS.

Článek

Fotografie jsou v případě designu výstižnější než slova, takže se podívejte a sami si udělejte názor na interiér nového Kodiaqu RS. Škodovka experimentovala v tomhle případě snad jen s bohatým prošíváním červenou nití, což příjemně ladí s rudým označením RS, které bude mít sportovní Kodiaq i na kapotě. Sedačky s integrovanými hlavovými opěrkami jsou sázkou na jistotu a znáte je z Octavie RS, jsou potažené alcantarou a mají bohaté prošívání, které nese honosný název Diamond Cross. Boky sedadel jsou čalouněné kůží v barvě karbonu a stejně jako středová loketní opěrka a opěrky ve výplních dveří obšité červeným stehem.

Foto: Škoda Auto

Sedačky s integrovanými hlavovými opěrkami najdete i v Octavii RS

Foto: Škoda Auto

Červené logo logo RS zdobí i sřed sedadel

Sportovní multifunkční volant má logo RS, alcantara je i na výplních dveří a karbonový dekor na palubní desce nejspíš skutečným karbonem nebude. Na fotografiích vypadá interiér docela tmavě, může za to i černý strop, takže jsme zvědavi, jak to bude v reálu. A to se dozvíme již brzy - Kodiaq RS bude představen na autosalonu v Paříži již příští týden.

Tak co, jak se vám interiér Kodiaqu RS líbí?

Reklama

Načítám