Hlavní obsah

Hon na Škodu Octavii právě dnes v Praze a Mladé Boleslavi

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odpočítáváme poslední dny do premiéry čtvrtého dílu bestselleru jménem Octavia a Škoda má pro fanoušky speciální šanci, jak si zajistit účast přímo na slavnostním představení. Stačí dnes ulovit fotku maskovaného prototypu a sdílet ji na sociálních sítích. Chcete vědět víc?

Článek

Slavnostní odhalení nové Škody Octavia proběhne 11. listopadu ve Veletržním paláci na holešovickém výstavišti v Praze. Pozvánky získají jen novináři a VIP osoby a vy se můžete stát jednou z nich. Stačí k tomu ulovit fotku maskovaného prototypu Octavie a sdílet ji na sociálních sítích.

Lov proběhne ve čtvrtek 31. října od 8 hodin v ulicích Prahy, kde budou kroužit dva prototypy v oblastech Dejvice, Václavské náměstí, Karlín a Pankrác, a dále v Mladé Boleslavi, kde bude jezdit třetí vůz v blízkosti hlavního výrobního závodu Škoda. Konkrétní aktuální pozici se dozvíte ze sociálních sítí značky Škoda – maskované vozy budou postupně stát u několika prodejců značky ŠKODA, kde si je budete moci zblízka prohlédnout. A ulovit.

K účasti v soutěži o nejlepší fotografii stačí vaši fotku nasdílet na Facebook, Twitter nebo Instagram s hashtagem #SkodaOctavia, ty nejpovedenější záběry budou odměněny hodnotnými cenami včetně vstupenek na slavnostní premiéru nové Octavie. Takže si připravte mobily a nastražte oči, lov začíná!

Reklama

Načítám