Hlavní obsah

BMW ukazuje koncepty 8, X7, Z4 a iVision Dynamics!

 

Naši neohrožení reportéři Jakub a Jakub se vydali přes davy lidí ke stánku BMW, aby natočili veškeré novinky, které tato automobilka ve Frankfurtu představuje. A že jich je! V prvním videu se zaměříme na působivé koncepty.

Článek

Letos se do toho BMW opřelo a na autosalon ve Frankfurtu přivezlo neskutečnou nálož nových zajímavých modelů i konceptů. Nejprve se tedy s kamerou podíváme právě na koncepty, tedy vize nových modelů. Je zde kupé 8, přičemž takovéto číselné označení se vrací po téměř dvou desetiletích. Velmi rozporuplné reakce budil vzhled nového největšího a nejluxusnějšího SUV, modelu X7. V tomto případě doufejme, že automobilka ještě na designu před uvedením na trh zapracuje. Naopak koncept modelu Z4, který vzejde se spolupráce s Toyotou, takže sourozeneckým modelem má být Supra, se nám líbí.

Posledním konceptem je elektrické auto budoucnosti, o kterém se hovořilo jako o BMW i5, ale zatím je zde koncept nazvaný iVision Dynamics. Každopádně nezapomeňte kouknout do galerie i na video, které pochází přímo z frankfurtského autosalonu. První dojmy se dozvíte právě v nich.

Reklama

Načítám