Hlavní obsah

Drahá hračička: Muž si sestavil corvettu na dálkové ovládání

Foto: Youtube.com

Bjorn Harms driftuje se svou corvettou na parkovišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že někteří muži jsou vlastně jen přerostlí kluci, co nikdy nebudou dospělí. U tohohle muže z Nizozemska to rozhodně platí. Bjorn Harms si sestrojil opravdovou corvettu na dálkové ovládání!

Článek

Čtyřiatřicetiletý Bjorn Harms z nizozemského Urmondu je velkým fanouškem filmu Návrat do budoucnosti a seriálu Knight Rider. Už dříve vyrobil dálkově ovládaného DeLoreana i multifunkčního Kitta. Teď si vzal do parády svůj černý Chevrolet Corvette z roku 2006.

Corvetta je plně funkční a podle autora by byla schopná přes dálkové ovládání vyvinout i maximální rychlost, tedy 300 km/h. Zkoušet to Bjorn Harms ale raději nechce. Pro případ, že se s vozem dostane mimo dosah vysílačky, zabudoval nizozemský kutil a nadšenec do auta bezpečnostní systém, který při ztrátě signálu vozidlo sám zastaví.

Uvnitř vozu najdeme šestilitrový osmiválec o výkonu 400 koní. Pravděpodobně se tak jedná o nejsilnější a nejrychlejší auto na dálkové ovládání na světě. Jak vypadá automobil uvnitř i jak s ním jeho majitel driftuje, se můžete podívat v přiloženém videu.

Reklama

Související témata:
Načítám