Hlavní obsah

Drag Race - Dá si Dodge Charger nové BMW i3S k snídani?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký muscle car není radno vyzývat na Drag Race na semaforech. To je jeho domácí hřiště, na které je stavěný. Přesto si na něj BMW se svým novým elektromobilem v sebevědomé reklamě troufne. Jak to dopadne?

Článek

Noční semafory na víceproudovkách přímo svádějí k závodech ve sprintu. Čekání na zelenou prověří reakce každého řidiče a nejednou se vám stane, že si chcete tu káru vedle vás podat. V Čechách máme výhodu, tady vedle vás bude většinou stát něco podobného, ale domácí hřiště jsou podobné Drag Race pro americké muscle cars. Pokud by tedy vedle mě na semaforu stár Dodge Charger, rozhodně bych se o nic nepokoušel a spíš dělal, že tam nejsem. BMW si ale věří a v nové reklamě na semafor posílá zabojovat novou i3S. Dobrá, té hezké paní řidičce bych možná i fandil, ale stará dobrá V8 je mi sympatičtější, než moderní budoucnost. Výsledek si ale stejně tipnete sami, že?

Reklama

Načítám