Hlavní obsah

Bouračka roku - Jaguar těsně minul Ferrari za miliardu!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud něco opravdu uctíváme, tak je to ostré používání starých závodních aut, přestože jejich cena vystoupala do šílených výšin. Něco takového můžete vidět na závodech Goodwood revival a právě odtamtud pochází i tohle video.

Článek

Závody Goodwood revival jsou neskutečně krásnou připomínkou staré doby motorsportu. Navíc zde opravdu talentovaní řidiči prohánějí ta nejvzácnější a nejdražší auta světa, což kvitujeme s povděkem a klaníme se před nimi. Majitelé těchto aut jsou frajeři, kteří chápou, že auta, která stojí, jsou tak trochu k ničemu. Na následujícím videu můžeme vidět opravdu těsnou situaci, kdy závodní Jaguar E-type najede do zatáčky příliš rychle a málem trefí Ferrari 250 GTO. Což je extrémně drahé auto s cenou až okolo miliardy korun! Při pohledu snad ani nechápeme, jak je možné, že nedošlo ke kontaktu. Ostatně podívejte se sami, bylo to o chlup.

Načítám