Hlavní obsah

Trabant v USA: Podívejte se na americký test německého dříče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký automobilový novinář Doug DeMuro obvykle představuje světu supersporty, a to i ze své vlastní garáže. Tentokrát však vyzkoušel jednoho z mála Trabantů, kteří se podívali do USA, a byl z něj u vytržení!

Článek

My jsme na Trabanty a další komunistické vozy zvyklí, jenže co když takovýto stroj ukážete člověku, který byl v osmdesátých letech obklopen ne těmito skořápkami, ale velkými pohodlnými stroji s klimatizací a další bohatou výbavou? Jak dokazuje Američan Doug DeMuro, takovýto člověk bude jako v Jiříkově vidění. Není se čemu divit, náskok západu byl v té době nejen v oblasti automobilového průmyslu obrovský. Přesto byli lidé ve východním bloku rádi i za Trabanta, na kterého totiž často šetřili a čekali dlouhá léta.

Podívejte se tedy, jaký poprask způsobí kouřící dvouválec u automobilového nadšence za velkou louží! Nutná je ovšem znalost angličtiny.

Reklama

Načítám