Hlavní obsah

Španělský bratr Kodiaqu se ukazuje. Přivítejte Seat Tarraco!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unikly první fotografie největšího SUV Seatu. Sourozenec Kodiaqu se bude jmenovat Tarraco, jelikož takové jméno vybrali lidé v anketě. Na fotografii vidíme, že půjde na poměry SUV o elegantní auto.

Článek

Seat bude mít již brzy kompletní paletu SUV. Na ženevském autosalonu se totiž nejspíše představí největší model Tarraco, který je sedmimístný a techniku i platformu sdílí se Škodou Kodiaq. Nyní z infotainmentu vozu unikly první podobizny jeho vzhledu, a to jen chvíli poté, co automobilka vydala oficiální teaser ukazující část přídě auta.

Foto: Archiv Garáž.cz

Pod kapotou očekávejte benzinovou patnáctistovku či dvoulitr, stejně jako dvoulitrové turbodiesely. Samozřejmostí je pohon všech kol a možnost volit mezi manuálem a automatem. Čase může přijít jak plug-in hybrid, tak verze Cupra. Na silnici by se vůz mohl objevit ještě v průběhu tohoto roku.

Vy nám pak dejte vědět, jak se vám nové Tarraco líbí. Je to lepší, než Kodiaq? My vám pak podrobnější představení přineseme přímo z ženevského autosalonu.

Reklama

Načítám