Hlavní obsah

Škoda přiveze do Ženevy Kodiaq ve verzi Laurin & Klement

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kodiaq je po Superbu a Octavii další Škodovkou, která se představuje v luxusní variantě Laurin & Klement. Odlišnosti najdete jak zvenku, tak uvnitř vozu. Navíc nyní má Kodiaq digitální přístrojový štít.

Článek

Kodiaq Laurin & Klement poznáte na první pohled podle jiných nárazníků, vzadu s náznaky koncovek výfuku. Auto bude mít vždy diodové světlomety, které navíc vypadají zatmaveně. Nechybí chromovaná maska chladiče, celá řada znáčků a devatenáctipalcová kola.

Foto: Archiv Garáž.cz

Mnoho znáčků Laurin & Klement najdete i uvnitř vozu, navíc nechybí ani možnost mít kožený volant v béžové barvě. Navíc vidíme, že auto má digitální přístrojový štít. Samozřejmostí je téměř plná výbava, kde už nepůjde připlácet za mnoho prvků.

Foto: Archiv Garáž.cz

Pod kapotou najdete buďto patnáctistovku TSI se 150 koni, anebo dvoulitry. Konkrétně dieselové se 150 a 190 koňmi a benzinové TSI se 180 k. Oba silnější motory jsou standardně s pohonem všech kol. Pokud chcete vidět luxusní Kodiaq co nejdříve, vydejte se začátkem září do Ženevy, kde bude mít auto svou výstavní premiéru.

Reklama

Načítám