Hlavní obsah

Únik nákresů: Takto budou vypadat přídě nových vozů Audi!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tento rok se má představit nová generace Audi A8, další rok jí pak budou následovat modely A7 a A6. Pokud jste toužili vědět, jak budou tato auta vypadat, pak uniklé nákresy mnohé napoví.

Článek

Tohle jsou oficiální nákresy Audi, které se nyní dostaly na veřejnost dříve, než to bylo v plánu. Obrázek zachycuje hlavní rozdíly mezi modely A8, A7 a A6 ze přední části. Ani jeden z těchto vozů přitom ještě nebyl představen, máme tedy jedinečnou možnost sledovat, jakým směrem se bude vývoj designu Audi ubírat.

Podle očekávání se nejedná o žádnou revoluci, ale pouze o další rozvoj tématu, které jsme již viděli u modelů A4, A5, Q5 a Q7. Zdá se, že Audi A8 vsadí na mohutnost přídě, zatímco A7 bude dravě zamračená, s hustým žebrováním. Audi A6 pak dostane masku spíše užší a vyšší. Všechny tyto modely jsou pro Audi extrémně důležité, očekává se tedy, že by se mělo jednat o velmi moderní, dotažené stroje. První přijde na trh A8, která se představí ještě letos a přijde s dalším stupňem autonomního řízení. 

Načítám