Hlavní obsah

Ford Mustang, nejprodávanější sporťák světa, dostal facelift

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle je on, Ford Mustang modelového roku 2018. Ačkoliv se zdá, že je tohle auto na trhu pouze krátce, již se dostalo do poloviny svého životního cyklu a přichází modernizace. Ta ale přináší mimo jiné rovněž přepracovanou přední masku, kvůli které se nyní Mustang tváři smutně.

Článek

Uniklé video Fordu ukazuje, jak vypadá Ford Mustang modelového roku 2018. Vidět můžeme přepracovanou příď s jiným nárazníkem i maskou chladiče. Tohle asi bude nejkontroverznější část vozu, protože takto vypadá Mustang smutně a rozhodně ne tak dravě, jak bychom chtěli. Vzadu se toho nezměnilo tolik, z tohoto pohledu se nám Mustang stále velmi líbí. Tento konkrétní vůz ve variantě GT navíc vozí i decentní křídlo na víku kufru. Novinkou je rovněž denní svícení led pásky ve světlometech.

Z hlediska techniky se rovněž některé věci změní. Nevíme, zda již automobil dostane chystaný menší osmiválec o objemu 4.8 litrů, který si však má stále zachovat atmosférické plnění. Téměř jistě ale vůz dostane nový desetistupňový automat. Až na novou příď se nám tedy facelift poměrně zamlouvá a jistě bude o Mustang i nadále obrovská poptávka.

Reklama

Načítám